Raymond Williams - et overblik - Michael Skovmand (MedieKultur: Journal of Media and Communication Research, 1990)
Raymond Williams er en af efterkrigstidens første kulturkritikere til at sætte den moderne massekommunikation og udvikling indenfor kom- munikationsteknologien ind i en større historisk og kulturel forståelses- ramme uden af forfalde til kulturpessimisme. I denne artikel giver Michael Skovmand et overblik over udviklingen i Williams kulturkritiske forfatterskab med en fyldig oversigt over de bøger, som er udgivet om ham efter hans død.