Skal vi virkelig lage en podcast? - Erik Myking Lieungh (Nordic Journal of Information Literacy in Higher Education, 2020)
Høsten 2018 startet Universitetsbiblioteket ved UiT Norges Arktiske Universitet en egen podcast om åpen vitenskap. Vi har gjort oss noen erfaringer med å lage en egen biblioteks-podcast, og delte disse under Virak-konferansen 2019.