Візуалізація баз даних реляційного типу - Костянтин Булига; Олена Булига; Микола Гузій (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері, 2022)
Метою статті є демонстрація алгоритму візуалізації бази даних реляційного типу з використанням програмних продуктів MS Power BI в середовищі MS Excel.