Особливості клініко-біохімічного та молекулярно-імунологічного статусу хворих на COVID-19 залежно від віку та супутньої патології - Vasyl Pykalyuk; Anna Yushchuk (Нотатки сучасної біології, 2022)
Поява (СOVID-19) поставила перед фахівцями у сфері охорони здоров’я складні завдання, пов’язані зі швидкою діа-гностикою та клінічним веденням хворих із цією інфекцією. Хоч епідемія коронавірусної інфекції COVID-19 охопила весь світ, ба-гато проблем щодо епідеміології, діагностики, клініки, лікування та профілактики цієї інфекції залишаються мало вивченими та не-однозначними.