КОНЦЕПЦІЇ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕОРІЇ ВІРТУАЛЬНОСТІ У ПЕДАГОГІЧНІЙ НАУЦІ - Roman O. Pavliuk (Освітологічний дискурс, 2014)
Розглянено поняття віртуальної реальності у контексті розвитку сучасного філософського знання. Визначені основні світоглядні позиції науковців та концепції стосовно структурування та характеристики теорії віртуальної реальності. Охарактеризовані основні онтологічні та методологічні підходи до вивчення та дослідження теорії віртуальності, віртуальності та віртуальної реальності.