Com qui troba un poema: una proposta didàctica per a l'aula de català com a llengua estrangera - Cristina Fernández Recasens (Revista de la Societat d'Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera, 2020)
Poemes amb bigoti proposa fer explícita la lectura pròpia que cada lector fa d'un poema mitjançant una activitat que permet l'apropiació del text poètic. Es tracta d'una proposta didàctica dissenyada per acostar la poesia als alumnes, posant èmfasi en la idea de dessacralització d'aquest gènere.