ДОМАШНІЙ ЕКСПЕРИМЕНТ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИНАМІКИ ТВЕРДОГО ТІЛА В КУРСІ ФІЗИКИ ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Сергій Подласов; Ольга Долянівська; Олексій Матвійчук (Фізико-математична освіта, 2024)
Розглянуто методику проведення домашнього натурного експерименту по вивченню плоского руху твердого тіла на прикладі саморобного аналога маятника Максвелла.