بررسی حذف آهن در مدار 0-3 میلی‌متر کارخانه فرآوری خاک‌نسوز سمیرم - محمد رضا صمدزاده یزدی; عبداله فیروزی (Muhandisī-i manābi̒-i ma̒danī, 2019)
در این تحقیق پایش مدار فرآوری صفر تا 3 میلی‌متر کارخانه خاک نسوز سمیرم و اصلاح آن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج شناسایی نمونه نشان داد که کائولینیت کانی اصلی و هماتیت و گوتیت کانی‌های آهن‌دار موجود در نمونه‌اند. مطالعه مقاطع صیقلی و درجه آزادی  نشان داد که بخش عمده‌ای از هماتیت به گوتیت اکسید شده و به صورت پراکنده در کائولینیت گسترش یافته است. مدار فعلی صفر تا 3 میلی‌متر کارخانه با نمونه‌گیری از بخش‌های مختلف مورد پایش قرار گرفت. تاثیر پارامترهای نرخ خوراک‌دهی، سرعت دوران جداکننده مغناطیسی و اندازه ذرات برحذف آهن با جداکننده استوانه‌ای به روش خشک بررسی شد. همچنین آزمایش‌هایی با جداکننده مغناطیسی غلطکی با شدت میدان 10000 گوس برای امکان‌سنجی حذف بیشتر آهن انجام شد.  با توجه به نتایج آزمایش‌ها و پایش مدار فعلی، فلوشیت جدیدی با اضافه کردن جداکننده‌های غلطکی در مسیر باطله سری اول جداکننده‌های کارخانه و همچنین محصول نهایی پیشنهاد شد که بر طبق آن امکان کاهش عیار  Fe2O3محصول به کمتر از 1 درصد و افزایش 5 درصدی  بازیابی قابل دست‌یابی است.