Leder - Julie Borup Jensen; Søren Frimann; Olav Eikeland (Forskning og Forandring, 2020)
”Lærende organisationer”, ”organisationslæring” og ”organisatorisk læring” har været i spil i arbejdslivet og blandt forskere i flere årtier. Har det ført til forbedringer? I dette femte nummer af Forskning og Forandring udforskes temaet «Organisatorisk læring». Læs bl.a. om organisatoriske rutiner i skolen, mulige sammenhænge mellem organisatorisk læring og lokalt lederskab i forbindelse med udvikling af diversitetspædagogik i to børnehaver i Norge, og om hvordan samtalerne i deltagerorienteret forskning bidrager til at åbne og lukke for frigørende deltagelse.