МІСЬКЕ ПОВСЯКДЕННЯ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ - Olena Soboleva (Місто: історія, культура, суспільство, 2018)
Рецензія на монографію Оксани Овсіюк “Життя після окупації: побут киян 1943 - 1945 рр.”. Київ: “Дуліби”, 2017 р.