Development of Market Production in Agriculture of Republic of Serbia - Милан Р. Милановић (Ekonomika Poljoprivrede (1979), 2010)
Монографија "РАЗВОЈ ТРЖИШНЕ ПРОИЗВОДЊЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ" Аутор: Доц. др Симо Стевановић, Пољопривредни факултет Универзитета у Београду