EVALUAREA DIMENSIONALĂ A PERSONALITĂȚII: DIMENSIUNI SECUNDARE SPECIFICE - Carolina PLATON (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2018)
Articolul reflectă analiza abordărilor privind dimensiunile secundare ale personalității, în particular – dimensiunile secundare specifice și modalitățile de evaluare a lor. DIMENSIONAL EVALUATION OF PERSONALITY: SPECIFIC SECTION DIMENSIONS The content of the article reflects the analysis of the personality secondary dimensions, in particular, the specific secondary dimensions and the ways of their evaluation.