STATUTUL EDUCAŢIEI ŞI PRACTICII DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ÎN ARMENIA: PROBLEME ŞI PROVOCĂRI - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte Sociale, 2013)
Acest articol este axat pe dezvoltarea profesiei de Asistenţă Socială în Armenia, în special, pe dezvoltarea practicii şi educaţiei în acest domeniu. În Armenia, Asistenţa Socială a apărut în lista profesiilor pe parcursul tranziţiei de la societatea socialistă la cea bazată pe relaţiile de piaţă. În această perioadă scurtă ea a devenit un important element al protecţiei sociale.