Удосконалення професійної підготовки лікарів загальної практики для Сухопутних і Десантно-штурмових військ Збройних Сил України за стандартами НАТО - М. І. Badiuk; V. V. Solarik; T. V. Yarosh; O. Yu. Horbenko; R. M. Homechko (Український журнал військової медицини, 2023)
Мета. Наукове обґрунтування заходів з удосконалення підготовки ЛЗП (для СВ і ДШВ) з урахуванням рівня їх готовності до надання ЕМД на догоспітальному етапі за стандартами НАТО.