İktidar Nedir, Byung-Chul Han, Çev. Mustafa Özdemir, İnsan Yayınları, İstanbul 2020, 128 Sayfa - Hümeyra Sönmez (Mukaddime, 2021)
Sosyal bilimlerde önemli bir yere sahip olan iktidar kavramını ele alan Byung Chul Han'ın İktidar Nedir kitabının kritiği yapılmıştır.