O sąsiedztwie polsko-ukraińskim. W reakcji na film „Wołyń” Wojtka Smarzowskiego - Julita Makaro (Sprawy Narodowościowe. Seria nowa, 2018)
On Polish-Ukrainian neighbourhood. In reaction to Wojtek Smarzowski's movie 'Volhynia'