Вплив емоційної праці сімейних лікарів на рівень їх благополуччя та задоволення працею - Oleksandr P. Krupskyi; Yuliia M. Stasiuk; Olena V. Hromtseva; Nataliia V. Lubenets (European Journal of Management Issues, 2022)
Мета роботи: Сімейні лікарі у своїй роботі постійно зіштовхуються із впливом емоцій на їх діяльність. І вплив емоційної праці може бути як негативний, так і позитивний, що безпосередньо впливатиме на оцінку благополуччя та задоволення працею лікарів. В сучасних складних умовах, що є результатом спалаху COVID-19 та війни, робота лікарів супроводжується ще більшим тиском, що і зумовило мету цього дослідження задля виявлення впливу емоційної праці на благополуччя та задоволення працею сімейних лікарів.