Європеїзація екологічного права держав-членів Європейського Союзу - Ivan Yakoviyk; Hanna Anisimova; Olesia Tragniuk (Проблеми Законності, 2022)
Актуальність. Актуальність наведеної в статті проблеми зумовлено недостатністю дослідження питань європеїзації екологічного права у вітчизняній юридичній науці.