Cătălin TURLIUC. „TOŢI ÎN UNU”. ALEXANDRU IOAN I ŞI EPOCA SA. Iaşi: Junimea, 2020. 190 p. - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte Umanistice, 2022)
Cartea pe care o prezentăm astăzi, semnată de istoricul ieşean Cătălin Turliuc1, are un titlu destul de original: „Toţi în Unu”. Alexandru Ioan I şi Epoca Sa şi este dedicată Unirii Principatelor Române de la 1859 şi caracteristicii celor mai de vază reprezentanţi.