Sodyum Rodizonat Testi Atış Artıklarındaki Ağır Metaller İçin Spesifik Bir Test - Hüseyin Bülent Üner; Ali Çerkezoğlu; Bülent Şam (Adli Tıp Bülteni, 1997)
Atış artıkları ve atış mesafesi tayininde kullanılan metodlar anlatıldı. Atış artıklarının hedef üzerindeki dağılımlarını etkileyen faktörler açıklandı. Kurşun, antimon, baryum gibi atış artıklarının giysi üzerindeki varlıkları ve dağılımlarının tespiti için Sodyum Rodizonat Testi kullanıldı. Bu yöntemin uygulanışı benzeri yöntemlere nazaran daha kolay ve hassasiyeti de daha yüksektir.