Utdanning av lærere for det nordlige Norge: De tidlige institusjoner i Trondheim 1717–1732 - Randi Skjelmo (Sjuttonhundratal, 2013)
Educating Teachers for Northern Norway – the Institutions in Trondheim 1717–1732