A survey of staff satisfaction X Tehran - ezat - o llah saam aram (مطالعات مدیریت بهبود و تحول, 1994)
مقاله حاضر نتیجه تحقیقی است که در سال ۱۳۷۶ به سفارشی معاونت نیروی انسانی شرکت X تهران و به مدت ۸ ماه انجام شده است. در انجام این تحقیق یک گروه علمی از دانشگاه علامه طباطبایی فعالیت داشته اند. اصل گزارش تحقیق در اختیار شرکت X تهران قرار گرفته و بخش کوچکی از آن که عمدتاً به ارائه نتایج تحقیق می پردازد، در این مقاله ارائه شده است.