Bokrecension - Ann Grubbström (Högre Utbildning, 2018)
Bokrecension av: Studenters skrivande i humaniora och samhällsvetenskap. Redaktör: Anna Malmbjer. Södertörn Studies in Higher Education 7. Södertörns högskola, Huddinge, 2017, ISBN:978-91-87843-91-4