Kadar bunga berganda - Abdul Rahman, Zaharuddin (Harian Metro, 2010)
Minggu lalu diterangkan serba sedikit mengenai konsep kad kredit yang diguna kebanyakan individu pada masa kini dengan alasan ia memberi kemudahan dalam menjalankan urusan jual-beli, sedangkan ianya perangkap hutang kepada individu yang menggunakannya.