Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan

Bibliographic Details
Main Authors: , RAHAYOE, Sri, , Dr.Ir. Suhargo, M.Eng
Format: Thesis
Published: [Yogyakarta] : Universitas Gadjah Mada 2000
Subjects:
ETD
_version_ 1826034694103236608
author , RAHAYOE, Sri
, Dr.Ir. Suhargo, M.Eng
author_facet , RAHAYOE, Sri
, Dr.Ir. Suhargo, M.Eng
author_sort , RAHAYOE, Sri
collection UGM
first_indexed 2024-03-13T19:32:21Z
format Thesis
id oai:generic.eprints.org:44540
institution Universiti Gadjah Mada
last_indexed 2024-03-13T19:32:21Z
publishDate 2000
publisher [Yogyakarta] : Universitas Gadjah Mada
record_format dspace
spelling oai:generic.eprints.org:445402014-08-20T05:55:07Z https://repository.ugm.ac.id/44540/ Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan , RAHAYOE, Sri , Dr.Ir. Suhargo, M.Eng ETD [Yogyakarta] : Universitas Gadjah Mada 2000 Thesis NonPeerReviewed , RAHAYOE, Sri and , Dr.Ir. Suhargo, M.Eng (2000) Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan. UNSPECIFIED thesis, UNSPECIFIED. http://etd.ugm.ac.id/index.php?mod=penelitian_detail&sub=PenelitianDetail&act=view&typ=html&buku_id=5405
spellingShingle ETD
, RAHAYOE, Sri
, Dr.Ir. Suhargo, M.Eng
Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan
title Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan
title_full Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan
title_fullStr Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan
title_full_unstemmed Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan
title_short Kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan
title_sort kajian perubahan kadar air teh hitam selama penyimpanan dalam kemasan
topic ETD
work_keys_str_mv AT rahayoesri kajianperubahankadarairtehhitamselamapenyimpanandalamkemasan
AT drirsuhargomeng kajianperubahankadarairtehhitamselamapenyimpanandalamkemasan