Üniversitelerimiz de çağ atliyor (Becoming the best universities among the world ranking) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
Yükseköğretim kurumunun başına aklı başında, vatanını milletini düşünen, ülke menfaatlerini gözeten birilerinin gelmeye başlamasından sonra ülkenin eğitim çehresinin de nasıl değişmiş olduğunu en son dünya yükseköğretim raporu ile tescillenmiştir. Milli ve manevi değerlere düşman yöneticilerin başta olduğu dönemlerde Türk yükseköğretimi dünya sıralamasında ilk 500’e (beşyüz) giremezken, şimdi milli ve manevi değerlere saygılı, aydın bilimadamlarının yönetime getirilmesi ile dünyanın en iyi ilk 50 (elli) üniversitesi sıralamasına girmiş bulunmaktayız. Ben inanıyorum ki YÖK yapılanmasını tamamlasın ve hakları ellerinden alınanlara da haklarını iade etsin en iyi ilk on sıralamanın tamamını biz dolduracağız.