Pendidikan radikal racuni pemikiran umat Islam - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2011)
KONSEP perjuangan dan jihad dalam Islam adalah untuk menegakkan keamanan dan keadilan sejagat, bukan bermusuhan dengan orang yang berbeza akidah dengan umat Islam.