Anayasallaşma süreci (The constitutionalisation process) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2008)
İslam dünyasında anayasal gelişmeler ve Türkiye’nin tarih boyunca almış olduğu rol gözönünde bulundurularak geliştirmiş olduğu anayasallaşma sürecinde öncülük edişini konu alacak olan bir bildiri için Uluslararası bir seminere katılmak üzere yeniden kolları sıvadım. Henüz geçen hafta Allah’ın izni ile başarıyla tamamlamış olduğumuz seminerin heyecanını arkadaşlarla paylaşırken, yeniden farklı bir konuda üzerimizdeki teri atmadan, sıcağı sıcağına, yeni bir seminere, bu defa organizatör olmadan sadece bildiri sunucu olarak katılmayı hedefledim. Benim için Malaya Üniversitesinde bulunmak oldukça heyecanlı ve farklı çalışmalarda görev alıyor olmaktan da inanılmaz derecede keyifliyim.