Laser Tech Enterprise : permainan laser / Roshapizah Mat Arus ... [et al.] - Mat Arus, Roshapizah; Abd. Latib, Rosmimiaida; Rosli, Kartinizee; Saad, Norzailah; Ab. Rahman, Rahaida (Faculty of Sports Science and Recreation, 1999)
LASER TECH ENTERPRISE adalah satu pemiagaan berbentuk francais hasil gabungan idea dan kerjasama lima tenaga muda yang berwawasan dan bercita - cita tinggi. Laser Quest (M) Sdn. Bhd. merupakan syarikat tempatan yang memegang 'Master License' bagi tanda pemiagaan Laser Quest di seluruh Malaysia. LASER TECH ENTERPRISE merupakan satu - satunya francaisi bagi Laser Quest (M) Sdn. Bhd. dan menjalankan pemiagaan tanda niaga LASER QUEST.