IQRA' : Bil 2 : Februari 2016 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak, (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2016)
Antara isi kandungan: 1. Jalina kepustakawanan : majlis Ketua Pustakawan Universiti Awam, 2. Penandaarasan PTAR ke Perpustakaan Universiti Teknologi Petronas (IRC), 3. Penandaarasan ke Perpustakaan Negara, 4. Kunjungan hormat: Pengurusan PTAR ke Perpustakaan UiTM Kampus Dengkil, 5. Delegasi pelajar antarabangsa : Momoyama Gakuin, University ke PTAR ; Universitas Sebelas Maret, Indonesia ke PTAR, 6. Penyerahan bahan hadiah kepada SMS Tengku Muhammad Faris Petra, 7. Kursus Microsoft Excel Intermediate di PTAR.