IQRA' : Bil 9 : September 2018 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2018)
Antara isi kandungan: 1. Sesi sejarah lisan bersama tokoh ITM. 2. Aktiviti perpustakaan. 3. Lawatan ke PTAR september 2018. 4. “Semarah muharam: Asyura@PAB” di Perpustakaan Al-bukhari. 5. Program galakan membaca tahun 2018. 6. Hari bertemu pelanggan perpustakaan 2018. 7. UiTM – Emerald journal review writing competition. 8. Taklimat pelan tindakan bencana rekod. 9. “Free market @ PAB” di Perpustakaan Al-bukari. 10. Bengkel pangkalan data perpustakaan IEEE tahun 2018. 11. “Library customer day 2018” Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) cawangan Perak, kampus Sri Iskandar. 12. Mesyuarat special interest group (SIG) pengkatalogan & metadata.