Catalogi codicum manuscriptorum bibliothecae Bodleianae. Pars tertia, codices Graecos et Latinos canonicianos complectens - Coxe, HO (Oxonii : e Typographeo Academico, 1854)
CODICES Manuscripti, quorum tibi in manu est Catalogus, anno 1817 Bibliothecae Bodleianae jure emptionis accesserunt, ex Bibliotheca M. L. Canoniei, Abbatis, Venetiis hue advecti.