FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan
SERDANG, 13 Februari: Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia (FSTM UPM) telah menganjurkan International Symposium on Food Innovations 2023 (ISFI 2023) dengan tema “Future Food: Choice of Ingredients and Processing Technologies for Sustainable Plant-based Food”.
Main Author: | |
---|---|
Format: | UPM News |
Language: | English |
Published: |
Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia
2023
|
Online Access: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/103922/1/FSTM%20UPM%20anjur%20simposium%20fokus%20pada%20teknologi%20pemprosesan%20dalam%20penghasilan%20makanan%20berasaskan%20tumbuhan.pdf |
_version_ | 1825938937244286976 |
---|---|
author | Kamarul Arefin, Nur Syamila |
author_facet | Kamarul Arefin, Nur Syamila |
author_sort | Kamarul Arefin, Nur Syamila |
collection | UPM |
description | SERDANG, 13 Februari: Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia (FSTM UPM) telah menganjurkan International Symposium on Food Innovations 2023 (ISFI 2023) dengan tema “Future Food: Choice of Ingredients and Processing Technologies for Sustainable Plant-based Food”. |
first_indexed | 2024-03-06T11:19:42Z |
format | UPM News |
id | upm.eprints-103922 |
institution | Universiti Putra Malaysia |
language | English |
last_indexed | 2024-03-06T11:19:42Z |
publishDate | 2023 |
publisher | Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia |
record_format | dspace |
spelling | upm.eprints-1039222023-06-12T06:56:01Z http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/103922/ FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan Kamarul Arefin, Nur Syamila SERDANG, 13 Februari: Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia (FSTM UPM) telah menganjurkan International Symposium on Food Innovations 2023 (ISFI 2023) dengan tema “Future Food: Choice of Ingredients and Processing Technologies for Sustainable Plant-based Food”. Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia 2023-02-13 UPM News NonPeerReviewed text en http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/103922/1/FSTM%20UPM%20anjur%20simposium%20fokus%20pada%20teknologi%20pemprosesan%20dalam%20penghasilan%20makanan%20berasaskan%20tumbuhan.pdf Kamarul Arefin, Nur Syamila (2023) FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan. [UPM News] https://www.upm.edu.my/berita/fstm_upm_anjur_simposium_fokus_pada_teknologi_pemprosesan_dalam_penghasilan_makanan_berasaskan_tumbuhan-73186 |
spellingShingle | Kamarul Arefin, Nur Syamila FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan |
title | FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan |
title_full | FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan |
title_fullStr | FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan |
title_full_unstemmed | FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan |
title_short | FSTM UPM anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan |
title_sort | fstm upm anjur simposium fokus pada teknologi pemprosesan dalam penghasilan makanan berasaskan tumbuhan |
url | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/103922/1/FSTM%20UPM%20anjur%20simposium%20fokus%20pada%20teknologi%20pemprosesan%20dalam%20penghasilan%20makanan%20berasaskan%20tumbuhan.pdf |
work_keys_str_mv | AT kamarularefinnursyamila fstmupmanjursimposiumfokuspadateknologipemprosesandalampenghasilanmakananberasaskantumbuhan |