11 tenaga akademik UPM terima anugerah MGAP - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 5 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi pengiktirafan kepada 11 staf akademiknya yang cemerlang dalam perkhidmatan pengajaran, penyelidikan dan perundingan pada Majlis Gemilang Anugerah Putra (MGAP) 2010.