UPM Menang Emas ITEX 2009 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 19 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memenangi satu pingat emas pada pameran Invention, Innovation and Technology Exhibition (ITEX) di Kuala Lumpur Convention Center (KLCC) baru-baru ini.