Pelajar Perubatan UPM Rawat 350 Penduduk Kampung Kenanga - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
RAWANG, 6 Mac – Seramai 120 pelajar, penyelidik dan pakar dari Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah memberi rawatan percuma dan nasihat kesihatan kepada penduduk kampung Kenanga melalui Karnival Kesihatan Kenanga di sini.