UPM anjur seminar untuk 350 guru kaunseling tingkat kompetensi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) akan menganjurkan Seminar Pembangunan Profesionalisme Guru Bimbingan dan Kaunseling untuk 350 guru berkenaan pada 26 - 28 Julai 2011 di Dewan Besar, UPM bagi meningkatkan kompetensi mereka.