UPM komited lestarikan hutan - Sinar Harian (2011)
PUCHONG : Seramai 200 sukarelawan daripada penuntut Universiti Putra Malaysia (UPM) dan kanak-kanak kurang bernasib baik dari Rumah Titian Kasih Kuala Lumpur turut serta pada program Penanaman pokok anjuran UPM-ExxonMobil di Hutan Simpan Ayer Hitam Puchong, di sini, baru-baru ini.