CaRE kutip dana bantu pesakit kanser - Harian Metro (2012)
SERDANG: Pusat Sumber dan Pendidikan kanser (CaRE) Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya akan mengajurkan program Healthy Lefestyle Day 2012 pasal 21 April depan mengutip dana bagi pesakit kanser.