Kaji kelestarian Hutan Belum Temengor - Harian Metro, (2012)
PETALING JAYA: Pulau Banding Foundation (PBF) dengan kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Universiti Utara Malaysia (UUM) akan menjalankan kajian kelestarian Hutan Belum Temengor, Hulu Perak, melalui kepakaran daripada institusi pengajian berkenaan.