Salam Aidilfitri - Berita Harian , (2012)
Salam Aidilfitri buat abah; Haji Samian dan mak; Hajah Masnah, Pak Ngah, Mak Ngah, Pak Ude, Mak Ude F,Mak Su, Marissa, Hadiff, Tok Yut di Batu Pahat, johor; Papa Dominic dan Mama Launi sekeluarga di Sabah; saudara-mara di Parit Raja, lohor Bahru dan Selangor; Umi sekeluarg di Seri Medan, rakan-rakan sekerja di UPM dan semua sahabat handai yang dikasihi. Maaf zahir dan batin. Doakan kejayaan kami di sini. Daripada Daniel Hafiz, Normalia, Nur Qystina dan Adam Uqayl (Ph D @ Victoria. University of Wellington, New Zealand.