Salam perantauan - Utusan Malaysia, (2012)
Salam Aidilfitri buat Abah dan Mak (Hj.Samian dan Hjh.Masnah), Pak Ngah, Mak Ngah, Pak Ude, Mak Ude F, Maksu, Marissa, Hadiff, Tok Yut di Batu Pahat, Johor; Papa Dominic & Mama Launi sekeluarga di Sabah; saudara-mara di Parit Raja, Johot Bahru dan Selangor; Umi sekeluarga di Seri Medan, rakan-rakan sekerja di UPM dan semua sahabat handai yang kami kasihi dan rindui.