1,927 graduan 24 IPTS terima ijazah, diploma - Berita Harian, (2004)
Seramai 1,927 graduan dari 24 institusi pengajian tinggi swasta (IPTS) menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia-Institusi Pengajian Tinggi Swasta (UPM-IPTS) ke-6 di Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, UPM Serdang, hari ini.