UPM sedia pangsapuri kakitangan, penuntut - Harian Metro, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menyediakan 30 unit kuarters pangsapuri bagi kakitangan dan 160 unit rumah untuk penuntut siswazah bagi memastikan kemudahan dan kebajikan warga kampus.