Anggota Suksis dilantik inspektor sukarelawan - Berita Harian, Ifwan Tun Tuah (2009)
Semua anggota Kor Sukarelawan Polis Siswa/Siswi (SUKSIS) yang menamatkan tempoh latihan asa di institusi pengajian tinggi (IPT) akan dilantik menjadi Inspektor Sukarelawan Polis di kawasan masing-masing.