Ramai Yakin BN Mampu Bawa Kemajuan Kelantan - Ahli profesional pakar ekonomi mahu rakyat beri sokongan penuh - Berita Mingguan, (2008)
Pelbagai pihak seperti ahli profesional pakar ekonomi dan tenaga institusi pengajian tinggi (IPT) di kalangan anak Kelantan di luar negeri itu menyifatkan komitmen Barisan Nasional (BN) membawa perubahan besar bagi memperbaiki kepincangan akibat kegagalan pemerintah kerajaan Pas perlu diberi sokongan penuh seluruh rakyat.