Penyelidik IPTA Dapat Skim Insentif Sukan - Galak pensyarah jalankan kegiatan penyelidikan di universiti - Berita Harian, Khairina Yasin (2008)
SEBELAS penyelidik institusi pengajian tinggi awam (IPTA) terpilih menerima Skim Insentif Penyelidikan Sukan sejak ia mula diperkenalkan Kementerian Pengajian Tinggi melalui Bahagian Sukan tahun lalu.