Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali

SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingg...

Полное описание

Библиографические подробности
Главный автор: Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
Формат: UPM News
Язык:English
Опубликовано: Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia 2015
Online-ссылка:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/1/Penyelidik%20cipta%20minyak%20masak%20AFDHAL%20boleh%20goreng%2080%20kali.pdf
_version_ 1825949479764754432
author Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
author_facet Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
author_sort Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
collection UPM
description SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingga 80 kali.
first_indexed 2024-03-06T08:45:12Z
format UPM News
id upm.eprints-39804
institution Universiti Putra Malaysia
language English
last_indexed 2024-03-06T08:45:12Z
publishDate 2015
publisher Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia
record_format dspace
spelling upm.eprints-398042015-09-22T04:56:10Z http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/ Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingga 80 kali. Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia 2015-07 UPM News NonPeerReviewed application/pdf en http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/1/Penyelidik%20cipta%20minyak%20masak%20AFDHAL%20boleh%20goreng%2080%20kali.pdf Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2015) Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali. [UPM News] http://www.upm.edu.my/berita/details/minyakafdhalbm
spellingShingle Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali
title Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali
title_full Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali
title_fullStr Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali
title_full_unstemmed Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali
title_short Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali
title_sort penyelidik cipta minyak masak afdhal boleh goreng 80 kali
url http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/1/Penyelidik%20cipta%20minyak%20masak%20AFDHAL%20boleh%20goreng%2080%20kali.pdf
work_keys_str_mv AT universitiputramalaysiapejabatstrategikorporatdankomunikasi penyelidikciptaminyakmasakafdhalbolehgoreng80kali