Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali
SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingg...
Главный автор: | |
---|---|
Формат: | UPM News |
Язык: | English |
Опубликовано: |
Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia
2015
|
Online-ссылка: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/1/Penyelidik%20cipta%20minyak%20masak%20AFDHAL%20boleh%20goreng%2080%20kali.pdf |
_version_ | 1825949479764754432 |
---|---|
author | Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi |
author_facet | Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi |
author_sort | Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi |
collection | UPM |
description | SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingga 80 kali. |
first_indexed | 2024-03-06T08:45:12Z |
format | UPM News |
id | upm.eprints-39804 |
institution | Universiti Putra Malaysia |
language | English |
last_indexed | 2024-03-06T08:45:12Z |
publishDate | 2015 |
publisher | Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia |
record_format | dspace |
spelling | upm.eprints-398042015-09-22T04:56:10Z http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/ Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingga 80 kali. Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia 2015-07 UPM News NonPeerReviewed application/pdf en http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/1/Penyelidik%20cipta%20minyak%20masak%20AFDHAL%20boleh%20goreng%2080%20kali.pdf Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2015) Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali. [UPM News] http://www.upm.edu.my/berita/details/minyakafdhalbm |
spellingShingle | Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali |
title | Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali |
title_full | Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali |
title_fullStr | Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali |
title_full_unstemmed | Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali |
title_short | Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali |
title_sort | penyelidik cipta minyak masak afdhal boleh goreng 80 kali |
url | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/1/Penyelidik%20cipta%20minyak%20masak%20AFDHAL%20boleh%20goreng%2080%20kali.pdf |
work_keys_str_mv | AT universitiputramalaysiapejabatstrategikorporatdankomunikasi penyelidikciptaminyakmasakafdhalbolehgoreng80kali |