200 Warga Emas Tamat Kursus Jangka Pendek UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 5 Disember – Seramai 200 warga emas berusia lingkungan 50 tahun ke atas telah berjaya menamatkan kursus jangka pendek (pembelajaran sepanjang hayat) di Institut Gerontologi Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini.