_version_ |
1825949743995420672
|
author |
Adnan, Ahmad Suhael
|
author_facet |
Adnan, Ahmad Suhael
|
author_sort |
Adnan, Ahmad Suhael
|
collection |
UPM
|
first_indexed |
2024-03-06T08:49:16Z
|
format |
Newspaper
|
id |
upm.eprints-41218
|
institution |
Universiti Putra Malaysia
|
language |
English
|
last_indexed |
2024-03-06T08:49:16Z
|
publishDate |
2015
|
record_format |
dspace
|
spelling |
upm.eprints-412182016-03-31T09:29:32Z http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/41218/ Minyak masak Afdhal boleh goreng 80 kali :- Penyelidik UPM hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus Adnan, Ahmad Suhael 2015-07-11 Newspaper NonPeerReviewed application/pdf en http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/41218/1/1172015-1.pdf Adnan, Ahmad Suhael Minyak masak Afdhal boleh goreng 80 kali :- Penyelidik UPM hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus. in Berita Harian, (11 July 2015), p. 4. (Call Number: 2015/07-022 )
|
spellingShingle |
Adnan, Ahmad Suhael
Minyak masak Afdhal boleh goreng 80 kali :- Penyelidik UPM hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus
|
title |
Minyak masak Afdhal boleh goreng 80 kali :- Penyelidik UPM hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus
|
title_full |
Minyak masak Afdhal boleh goreng 80 kali :- Penyelidik UPM hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus
|
title_fullStr |
Minyak masak Afdhal boleh goreng 80 kali :- Penyelidik UPM hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus
|
title_full_unstemmed |
Minyak masak Afdhal boleh goreng 80 kali :- Penyelidik UPM hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus
|
title_short |
Minyak masak Afdhal boleh goreng 80 kali :- Penyelidik UPM hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus
|
title_sort |
minyak masak afdhal boleh goreng 80 kali penyelidik upm hasilkan bahan tambahan kurangkan resapan 85 peratus
|
url |
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/41218/1/1172015-1.pdf
|
work_keys_str_mv |
AT adnanahmadsuhael minyakmasakafdhalbolehgoreng80kalipenyelidikupmhasilkanbahantambahankurangkanresapan85peratus
|